مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد و حضانت

با سلام وخسته نباشید
من دختر 17 ساله ای هستم که پدر و مادرم در سن 4سالگی من، از یکدیگر جدا شده اند و حق حضانت من برعهده پدرم است اما من تا 8سالگی پیش پدرم بودم و از ان به بعد ایشان با رضایت خودشان من را پیش مادرم فرستادند و من تا این سن با مادرم زندگی کرده ام با این وجودکه برگه حضانت بنده همچنان دست پدرم است.
حالا بعد از چندین سال پدرم میخواهد مرا به زور پیش خودش ببرد و ادامه زندگی با خودش را به من تحمیل و اجبار نماید.
لازم به ذکر است که پدر من شغل دائمی ندارد و من مطمئنم که از پس مخارج بنده برنمی آید و به گفته خودش حق تحصیل را از من میگیرد و همچنین از نظر اخلاقی مناسب نیست با این تفاوت که مادرم کارمند آموزش و پرورش است و من یقین دارم که زندگی درکنار مادرم به صلاحم است.

میخواستم از شما مشاوران عزیز بپرسم با تمام این توضیحات ایا پدرم میتواند مرا به زور با خودش ببرد؟
و اینکه من میتوانم حکم رشد را از دادگاه بخواهم تا حق انتخاب ادامه زندگی ام را داشته باشم؟ چگونه؟
باتشکر.

پاسخ ها :

صادق کریمی اقکند

صادق کریمی اقکند :

استان :

سلام حضانت برای دختران تا 9سال قمری با پدر هست وپس از آن به اختیار وانتخاب دختر می باشد وپدر شما نمی تواند شما را مجبور به زندگی با خود کند
درضمن شما به راحتی میتوانید حکم رشد بگیرید
برای گرفتن حکم رسد از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدهید