مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، خسته نباشید. من چند روز دیگه جلسه اول رسیدگی به مهریه دارم و توانایی پرداخت مهریه رو ندارم، به نظر شما من باید چه موقع اعسار بزنم؟؟

پاسخ ها :

عباس  مرادی نژاد

جناب آقای عباس مرادی نژاد:

با سلام.در حال حاضر طرح دعوای اعسار در همان جلسه اول رسیدگی به دعوی مهریه پذیرفته میشود ضمن اینکه راه دوم همان راه متداول و تقدیم دادخواست اعسار پس از حکم قطعی میباشد

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

سلام در جلسه دادرسی اعلام کنید که توانایی پرداخت مهریه را ندارید بعد از قطعی شدن حکم هم می توانید دادخواست اعسار بدهید