مشاوره حقوقی رایگان - عدم واگذاری آپارتمان درموعد مقرر

سلام. وقت شما بخیر
یه سوال داشتم
دی ماه 96 یه آپارتمان معامله کردم، که چند فقره چک دادیم، تاریخ دو تا از چک ها تیر و مرداد 97 بوده (در قولنامه دستی قید شده 3 و 4 ماه بعد از تحویل و در قولنامه بنگاهی قید شده بعد از تحویل) و یک چک به تاریخ اسفند 97. و یک فقره در وجه سند برای فروردین
تاریخ تحویل آپارتمان مورخ فروردین 97 بوده ولی هنوز تحویل داده نشده، میخواستم بدونم اول اینکه تاریخ تحویل میتونه تاریخ چک رو عقب بندازه یا خیر؟ چون ما پاس نکردیم چک رو
همینطور درخواست فسخ قرارداد رو داره، که در قولنامه دستی قید شده فروشنده میتواند بعد از 4 ماه از پرداخت مبلغ، قرارداد رو یکطرفه فسخ کنه، میتونه اینکارو بکنه با شرایط قیمتی الان؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. حتما قرارداد باید مطالعه شود تا توضیحات کامل داده شود.