مشاوره حقوقی رایگان - مجوز خروج از کشور

سلام و خسته نباشید. من دانشجو هستم. میخوام برای گرفتن پاسپورت مجوز خروج از کشور بگیرم به منظور سفر زیارتی (عراق)، اما قصدی برای سفر ندارم و صرفا هدفم گرفتن پاسپورت است. در این صورت آیا در پس گرفتن وثیقه 3 میلیون تومانی مشکلی پیش خواهد آمد؟ یا ممکن است مشکل ممنوع الخروجی 6 ماهه یا یک ساله برای من بوجود بیاد؟ ضمنا اگه بتونم وثیقه رو پس بگیرم آیا نظام وظیفه به دلیل عدم خروج از کشور، پاسپورت رو میگیره از من یا اینکه پاسپورت دست من میمونه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوالتان حقوقی نیست.معذور بفرمایید.یاالله

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دوست عزیز دریافت گذرنامه با مجوز خروج از کشور دومقوله مستقل است لذا ممکن است موفق به دریافت گذرنامه شوید لیکن مسیر گذرنامه در سامانه اداره مهاجرت وگذرنامه بجای سبز قرمز باشد واین بدان معنی است که حق خروج از کشو را ندارید لذا برای تقاضای صدور گذرنامه از طرق قانونی اقدام نمائید وهیچ مشکلی متوجه شما نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد