مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، یکی از خانه های شوهرم را که سند شش دانگ دارد را توقیف کرده بودم و خانه دیگرش قولنامه ای میباشد. درست روز مزایده اعتراض زد و گفتن مستثنیات دین میباشد. حال سوالم این است که من چطور میتونم مهریه ام را تمام بگیرم با اینکه اعسارش رد شده و درضمن اون ملک قولنامه را میگوید که بنام کسی زده. حال راهی است که من بتونم مهریه را یکجا بگیرم. اگه جلب را بگیرم به چه نحوی است. مرسی

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بسیار منقطع سوال پرسیدید!!! مطابق قانون کسی مالک می باشد که در دفتر اسناد سند به نامش باشد و در مورد سند عادی باید گفت در صورتی می توانید توقیف کنید که کسی که سند رسما به نامش می باشد اقرار به آن مبایعه نامه عادی کند و گرنه غیرقابل توقیف می باشد. اما در مورد خانه ای که به نام همسرتان می باشد، خانه در صورتی مستثنیات دین می باشد که در حد عرف و شان همسر شما باشد و اگر دادگاه تشخيص داد که از شان عرفی ایشان بالاتر می باشد قابل فروش می باشد و برای ایشان باید منزل در شان تهیه گردد. پذیرش یا رد اعسار هم بستگی به دفاع شما و همسرتان دارد. موفق باشید.