مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق با اذن پدر

باسلام
میخواستم بدونم امکان دادن حق طلاق به همسر با اذن فرد دیگری مانند پدر زن وجود دارد؟
یعنی ممکن است حق طلاق را به زن و پدر زن داد و برای طلاق شرط اجازه ی پدر زن هم وجود داشته باشد؟
من میخواهم حق طلاق را داشته باشم اما پدرم می گوید که فقط با اجازه ی من میتوانی این حق را داشته باشی و تنها نمیتوانی طلاق بگیری
میخواهم بدانم ایا همچین قانونی وجو دارد؟

پاسخ ها :

طلاق وکالت در طلاق