مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

آرایی که منتشر می شود در سایت آیا قابل اتباع در سایر محاکم هم هست ؟به عنوان نمونه آرایی که درباره رابطه نامشروع یا تشویق به فساد منتشر شده است قابل اتباع برای سایر محاکم هم هست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
خیر , تنها رای وحدت رویه لازم الاتباع برای محاکم می باشد .

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

تسری آراء به اشخاص ثالث وجاهت قانونی ندارد وآراء صادره صرفا نسبت به اصحاب دعوی موثر است وبرای دیگر محاکم لازم الاتباع نیستند مگر آراء وحدت رویه که در حکم قانون تلقی شده اند.