مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط شوهر

باسلام
خواهرم قصد دارد از شوهر خود جدا شود به دادگاه درخواست داده و مهریه خود را به اجرا گذاشته دادگاه در مورد مطالبه مهریه رای را به نفع خواهرم صادر کرده حال دامادمون گفته طلاق نمیدم مهریه هم نمیدم خواهرم گفته به شرطی باتو زندگی میکنم که حق طلاق بدی و حضانت دختر چهار ساله ام را هم بدهی دامادمون قبول نکرده و نهایتا گفته من در حضور پدرت و چند نفر شاهد خانه را ترک میکنم و مهریه و حق طلاق و طلاق هم نمیدهم. سوال بنده این است اگر شوهر به میل خود خانه را ترک کند چه عواقبی از جهت طلاق و... برای زن دارد ضمن اینکه خانه بنام خواهرم است؟ باتشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که همسر خانه مشترک را ترک کند و هم چنین ترک انفاق کند، برای زوجه حق طلاق ایجاد می شود.

پرسشگر :

ممنون از پاسخ شما.اگر مرد با فحاشی و تحریک ، زن را وادار کند تا مرد را از خانه بیرون کند و به قول خودش در حضور پلیس و شهود ( دامادمون به خواهرم گفته ) ترک خانه کند حق طلاق و حضانت دختر چهار ساله چه می شود؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اولا در صورت ترک انفاق زوجه هم می تواند شکایت کیفری کند که مجازات زندان دارد و هم می تواند مطالبه نفقه جاره و معوقه را بنماید که اگر 6 ماه نفقه نپردازد زوجه حق وکالت در طلاق پیدا می کند و در صورت وقوع طلاق حضانت فرزند تا 4 سال با مادر است ضمنا اگر خونه و وسایل متعلق به شماست حق دارید که زوج را ملزم به تهیه مسکن و اثاث البیت نمایید

پرسشگر :

باسلام
خواهرم دوتا بچه داره از شوهرش حق طلاق و حضانت بچه هاشم گرفته .الان اگر بخواهد طلاق بگیرد خرجی بچه ها بر عهده شوهر است؟خواهرم می تونه شوهرش را از طریق قانون مجاب به پرداخت خرجی نماید؟باتشکر

احسان  اماميان قله زو

احسان اماميان قله زو :

سلام حق وحقوقات زن اعم از مهریه - نفقه و استرداد جهیزیه به جای خود باقیست و از بین نمیرود