مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

بادرود. آیا درصورتی که شوهر شرایط به نحوی باشد که توان پرداخت مهریه را نداشته باشد میتوان آنرا از پدر شوهر مطالبه‌ کرد یا خیر یعنی شکایتی از پدرشوهر صورت بگیرد برای پرداخت مهریه

پاسخ ها :

نصراله  نامدارپور

جناب آقای نصراله نامدارپور:

سلام در صورتی که پدر شوهر نسبت به پرداخت مهریه متعهد شده باشه ویا پرداخت قسمتی از مهریه در سند نکاحیه متقبل کرده باش میتوان از پدر شوهر مهریه را مطالبه نمود در غیر ابن صورت جواب شما منفی هستش.
ولی در صورت فوت پدر شوهر میتوان سهم الارث شوهر را به جهت وصول مهریه توقیف کرد.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

خیر امکان ندارد مگر با قبول ضمانت وی ضمن عقد