مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اقدام برای شکایت از فروشگاه اینترنتی که جنس خریده شده را نفرستاده است

سلام
من یک گوشی از یک فروشگاه انترنتی خریداری کرده و پرداخت اینترنتی نموده ام اما فروشگاه موبایل را برای من نفرستاده است چه کارباید بکنم و چگونه شکایت کنم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بهتر است در ابتدا با گفتگو با مسئولان فروشگاه مشکل خود را حل کنید. در صورت عدم رسیدگی می توانید به سایت پلیس فتا مراجعه کرده و در صفحه گزارش تخلف فروشگاه های اینترنتی مشکل خود را مطرح کنید.