مشاوره حقوقی رایگان - اقدام چک برگشتی پدرم بعد از فوت ایشان

با عرض سلام خدمت اساتید محترم
پدر من ده سال پیش چکی به مبلغ 4میلیون تومن در سال 1388به شخصی داده و بنا به دلایلی برگشت خورده بود و پدرم بعد از برگشت چک با طرف حسابشان را پاک کرده بودند ولی پدرم چک را نگرفته بود. طرف مقابل هم هیچ اقدامی تا زمانی که پدرم در قید حیات بود نکرده بود بعد از فوت پدرم الان اقدام کرده و ماشینی که به اسم من هست توقیف کرده. من در حال حاضر مدرکی ندارم که پدرم حسابشان را تسویه کرده است و چکه 4میلیون تومنی الان شده 16میلیون من چیکار میتونم بکنم این پول زور نیست؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه شاهدی دارید به دادگاه معرفی نمایید در هر صورت زمانی ایشان میتواند به شما مراجعه نماید که از پدرتان ارثی به شما رسیده باشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.در صورتی که شهودی مبنی بر ادعای خود دارید به دادگاه معرفی نمایید و حتی در غیر این صورت زمانی می توانند به شما مراجعه کنند که شما قبول ترکه نموده باشید.