مشاوره حقوقی رایگان - باطل بودن یا نبودن برگه تسویه حساب کارگر و کارفرما

با سلام. اگر کارفرما در تاریخ برگه تسویه حساب به طور واضح و آشکار دستکاری کند، آیا جرم واقع شده؟ درصورت وقوع جرم مجازاتش چیست؟ و ایا برگ تسویه حساب باطل میشود یا هنوز اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
بله با احراز شرایطی مرتکب جرم شده است.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه کارفرمای شما از عوامل قوه مجریه باشه..مثلا شهرداری جرم جعل و استفاده از سند مجعول اونم از نوع رسمی .. در غیر این صورت جعل اسناد عادی میشه.. در هرحال مجازات سنگین داره..