مشاوره حقوقی رایگان - مبنای محاسبه از کارافتادگی

برای شرط ازکارفتادگی که 1سال بیمه کامل طی ده سال اخیر و در طول یکسال آخر 90روز بیمه هست مبنای محاسبه اش از کی هست ؟
از اولین آمپول ؟ یا اولین بستری ؟یا اولین استراحت پزشکی ؟ یا زمانی که بیماری تشدید میشه ؟

مثلا یک نفر 15 سال پیش مبتلا شده و دارو مصرف می کنه و این اواخر بیماریش طوری شده که قادر به کار طولانی نیست

اون زمانکه بیماری مبتلا شده (15 سال پیش) دو ماه بیمه داده بوده

الان می تونه از شرایط مستمری از کارافتادگی استفاده کنه ؟

پاسخ ها :

از کار افتادگی