مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

سلام علیکم خسته نباشید
بنده یک موتور از شهرستان قم خریده ام و ساکن تهران هستم. موتور رو با قولنامه دستی معامله کردم و تمام مدارک موتور رو هم گرفتم و دو سوم پول رو دادم و قرار شد چند وقت دیگه برم برای تعویض پلاک. ولی الان هرچی زنگ میزنم شخص فروشنده برای تعویض پلاک نمیاد و خودشو گم و گور کرده. خواستم بدونم چه راهی هست که من بتونم به صورت قانونی پلاک رو به اسم خودم تعویض کنم. باتشکر از شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اظهارنامه به نشانی ایشان که درقولنامه قیدشده بفرست،سپس به داگاه جهت الزام فروشنده به تنظیم سند

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

الزام به تنظیم سندعلیه فروشنده به استناد مبایعه نامه