مشاوره حقوقی رایگان - مهر کردن پشت چک

سلام-در یک معامله پشت چک شخص دیگری را فقط مهر زدم و به یک نفر دیگر خرج کردم ولی در زمان سر رسید چک نیز دارنده حساب متواری شده آیا الان دارنده چک میتواند بر علیه من شکایت کند و اینکه من میتوانم ادعای عدم تعهد کنم و اینکه من یک رسید از کسی که الان چک در دست اوست یک رسید بابت تسویه حساب کامل بابت همان معامله به تاریخ چند ماه قبل از سر رسید چک دارم. چگونه میتوانم در مقابل همین چک از آن سند استفاده کنم؟

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

بعنوان ضامن اگر مهر کردید محکومید ولی استناد به موارد مذکور را باید اثبات کنید