مشاوره حقوقی رایگان - رد مال

یکی از آشنایان از داخل مغازه ام یک سال دزدی می کرد با گذاشتن دوربین مخفی چند روز فیلم گرفتنم در کلانتری شکایت کرده بودم وقتی نشانش دادم گفت توافقی حل میشود مقدار از پول رادار قرار شد بقیه پول را چند روز دیگر بدهد در کلانتری رضایت دادم دیگر بقیه پول را نداد در جلسه ای که توافق کردیم شاهد هم دادم تمام صدای جلسه را ضبط کردم قاضی حکم یک سال زندان که 6ماه تعزیری میباشد را داد هم آیا در تجدید نظر رد مال صورت می گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

با سلام در صورت احراز وقوع جرم واثبات ربوده شدن مال ، رد مال هم در حکم مربوطه خواهد آمد