مشاوره حقوقی رایگان - قصد طلاق بعلت کتک کاری

سلام خسته نباشید. من یک ساله ازدواج کردم. همسرم در اکثر دعواها بعد از فحاشی و توهین کردن منو کتک میزنه. البته بصورت جزئی طوری که آثارش نمونه. من قصد جدایی دارم اما طلاقم نمیده. آیا با ترک منزل به مشکل میخورم؟ چطوری میتونم ثابت کنم که همسرم منو میزنه درحالی که شاهد ندارم و آثاری هم وجود نداره؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.در صورتی که منزل مشترک را ترک کنید ناشزه محسوب می شوید و نفقه به شما تعلق نمی گیرد و اینکه در صورتی که بخواهید ضرب و شتم و.... را ثابت کنید حتما نیاز به مستندات و دلایل محکم دارید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام در زمان کتک کاری با سروصدا افرادی را به شهادت بگیرید و با پلیس 110 نیز تماس بگیرید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباترک منزل ازنفقه محروم میشوید