مشاوره حقوقی رایگان - امضا گرفتن با اجبار

با سلام و خسته نباشید
شخصی که به ادعای خودش از پدرم طلبی داره و چندین سال پیش با تهدید و اجبار به گفته پدرم ازش در یک برگه معمولی امضا میگیره و بعد به امضای چند نفر که همه از دوستان و همکاران خودش هستن میرسونه که کلیه حق الارث مانده از پدربزرگم مال این شخص بشه و رفته بر این اساس اقدام قانونی کرده که بقیه وراث رو مجبور کنه اقدام به فروش ملک کنن تا این شخص سهم پدر منو بگیره.حالا ما برای اینکه بتونیم این برگه رو از اعتبار قانونی بندازیم و مجبور کنیم اگر طلبی داره مدرک ارائه کنه باید از چه مسیری وارد بشیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بر فرض صحت و اعتبار این سند، صرفا تا میزان سهم الارث بدهکار( پدرتان) نافذ و نسبت به بقیه فضولی است با وکیل مشورت نمایید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام ایشان چیزی را نباید اثبات کند شما باید فقدان قصد در اثر اجبار و اکراه را ثابت نماید و اینکه گذشت زمان و عدم اقدام از سوی شما از قراین مثبته برای ایشان است

پرسشگر :

سلام
در این مدت پدر من بنا به دلایلی اصلا ارتباطش با خانواده قطع شده بود و حتی ما در اداره آگاهی براش پرونده تشکیل دادیم اصلا نبوده که بخواد از حق خودش دفاع کنه.واین برگه در واقع مصالحه هست و تا اونجایی که من میدونم اگر این آقا مدرکی برای طلبش داشته باشه حد اکثر پنج میلیون و هفتصد هزار تومان هست در حالی که این برگه ای که امضا گرفته با تهدید اینکه اگه امضا نکنی محل حضور تورو به طلب کارات لو میدم مبلغ این حق الارث 30 تا 40 میلیون هست.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پدر باید دلیل قانع کننده ای دال بر اجبار ارائه نماید.یاالله

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام به نظر بنده شما باید شکایت کیفری سواستفاده از سند سفید امضا مطرح کنید ..اگه ثابت بشه که تاریخ متن و تاریخ امضاها یکی نباشه قطعا برای ایشان چالش آور میشه

پرسشگر :

سلام در متن این برگه نوشته بنده اقرار و اعلان میدارم کلیه حق الارث پدری اینجانب از خانه در........وخانه در......... مطعلق به آقای........میباشد در واقع اصل موضوع اینه که این آقا یک زمینی به مبلغ پنج و هفتصد از پدرم گرفته بود و چون آشنا بود پدرم بهش اعتماد میکنه و به جای پول اسامی چند تن از طلبکاراش رو میده به این آقا و میگه پول اینارو بده و رسیدشون رو برام بیا.این آقا بعد چند ماه که رسید هارو نمیاره هیچ ادعا کرد که زمین مشکل داره و شما باید پول منو پس بدی و پدر من به ایشون گفت مشکلی نیست شما مبایعه نامه و رسید هارو بیار من پول شمارو میدم ولی این آقا با کمال تعجب میگه زمین مشکل داره و نیازی نیست من به شما مبایعه نامه رو پس بدم و رسید رو هم نمیتونم بیارم ولی شما باید پول منو پس بدی.حتی پدر من چند تن از بزرگان و ریش سفیدان رو واسطه میکنه که این موضوع حل بشه ولی این آقا قبول نمیکنه وبعد با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم برای حق الارث در واقع به جای پول این زمین امضا میگیره.الان بعد چند سال نه اون زمین رو پس داده و نه از رسیدی خبری شده و به جای پنج و هفتصد که هرگز به دست پدرم هم نرسیده در واقع حق الارث 40 میلیونی رو امضا با تهدید گرفته و داره مانور میده.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اثبات اجبار سخت به هرحال کارشناسی امضا را به همین دلیل از دادگاه بخواهید