مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه برای فرزند بدونه پدر

با سلام، خانمی هستند که بدونه ازدواج رسمی باردار شده اند و قصد نگهداشتن بچه را دارند. آیا بعد از تولد کودک امکان گرفتن شناسنامه برایش هست؟! پدر کودک هم در جریان هستند و موافق. فقط قصد رسمی کردن ازدواج را ندارند. پدر حتی تمایل به ثبت نام کودک در شناسنامه خود را دارد.
سپاسگزارم اگر پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

یلام علیکم.نزدیک ترین راه ثبت عقد موقت(متعه)است که در این صورت هیچ مشکلی بابت شناسنامه بچه وثبت در شناسنامه پدر ومادر وجود ندارد.یاالله

یک وکیل

با سلام، در صورت ثبت نکاح موقت در دفتر ازدواج مشکلی بابت گرفتن شناسنامه وجود ندارد.