مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام در صورتیکه زوجه در شرایط عصبانیت دست بزن داشته باشد و سابقه پرت کردن اشیا و زدن با اشیا سخت هم داشته باشد مرد چگونه میتواند جدا شود و چه حق و حقوقی دارد؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
اگر مدارک و شواهد دال بر صرب و جرح دارید می توانید شکایت صرب و جرح عمدی مطرح و به پزشکی قانونی برای اثار جراحت مذبور مراجعه کنید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در قانون ایران مرد هر وقت بخواهد می تواند زوجه را مطلقه کند و نیاز به شروط خاصی نیست، به شرطی که تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت کند.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

می توانید با اخذ گواهی عدم سازش ایشان را طلاق دهید در خصوص حقوق مالی ایشان در صورت عدم ملائت دادخواست اعسار بدهید