مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

ضمن سلام و تسلیت به مناسبت ایام محرم . شخصی به بنده از طریق پیامک فحاشی نمود که پس از شکایت اینجانب از ایشان در نهایت رای صادر شد مبنی بر 20 ضربه شلاق تعزیری . اما طرح شکایت و نیابت قضایی جهت شهرستان و ... من را شامل هزینه هایی نمود که در رای به ان اشاره نشده است سوال من از شما بزرگواران این است که چگونه میتوانم این هزینه ها را دریافت کنم با این توضیح که رای صادره بدوی بوده و 20 روز فرصت برای تجدید نظرخواهی زمان داده شده. خیلی متشکرم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانستید تا قبل از ختم رسیدگی بدوی دادخواست ضرر و زیان خود را تسلیم دادگاه کنید تا به آن رسیدگی شود ولی الان می توانید دادخواست را به شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده بدهید تا رسیدگی شود