مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی خودرو

با سلام
بنده سه ماه پیش یه 405 مدل 96خریدم
ماشین خودم و که 111 بود 19تومن دادم به نمایشگاه و از همون نمایشگاه 405 رو خریدم و مابقی مبلغ 2 تومان نقدی کارت کشیدم و 7 تومان رو چک دادم برای سه ماه بعد اول شهریور و در این مدت تعویض پلاک کردم و برگه سبز به نام خودم زدم. قرار شد بعد از پرداخت پول سند قطعی بزنیم
در زمان سر رسید چک مبلغ 5 تومان دوباره نقدی در نمایشگاه کارت کشیدم و چک قبلی رو اصلاح کردم که 2 تومان باقی مانده رو تا 18 شهریور همزمان با تنظیم سند در محضر پرداخت کنم.
بعد از گذشت این مدت بنگاه دار اذیت می‌کنه و در تنظیم سند قطعی ممانعت می‌کنه همش میگه مالک اولیه سند خودرو مسافرته.
و سند کارخانه و برگ سبز در در امانت نمایشگاه هست که رسید بهم داده .
لطفا راهنمایی فرمایید چطور میتونم برگ سبز و همینطور سند قطعی ازش بگیرم .
با تشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و مالک بدهید