مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاریه

سلام چهار سال است که عقد شده ام و حق حبس دارم نظر کارشناس نفقه را 300 برای خودم و 600تومان در صورت عدم تهیه مسکن و اثاثیه ماهیانه تعیین نموده در اجرای احکام فقط برای 300ت خودم حکم جلب صادر کرده اند و با وجود رای کارشناسی که هم منزل و هم اثاثیه تایید نشده میگویند برای مسکن و...حکم جلب صادر نمیشود, فقط دین میباشد در حالی که در حکم دادگاه نفقه مبلغ 600ت در صورت عدم تهیه مسکن قید گردیده لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

از اجرای احکام به جهت وجود ابهام در رای بخواهید پرونده برای رفع ابهام به قاضی صادر کنندهای برگردانده شود تا رقم اصلی محکومیت مشخص شود

پرسشگر :

جناب اقای ذاکری, قاضی پرونده نفقه در مکاتبه بین اجرای احکام وایشان , در پاسخ قید کردند در صورت عدم تهیه مسکن واثاثیه 600 تومان ودر صورت مهیا کردن منزل 300ت ,که این امکان فراهم نشده واجرای احکام میگه فقط برای 300ت حکم جلب صادر میشه وتهیه مسکن دین هست وجلب نداره

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام اخذ مبلغ 600 تومان منوط به شرط است لذا در صورت عدم حصول شرط قابل مطالبه است

پرسشگر :

سرکار خانم افشار منش بسیار ممنون از پاسخگویی شما

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
به هر حال تهیه مسکن نیز جزو نفقه بوده و در همان چارچوب ودر صورت عدم تهیه مسکن و با تقویم آن توسط کارشناس به وجه ، میبایست با یک خط ومشی عمل نمود.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه عروسی کردید و حتی یکبار تمکین کرده باشید دیگه حق حبس نداری..ولی درکل زوج مکلف به تهیه امور مربوط به نفقه می باشه

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکاران بطور کامل توضیح داده اند.یاالله

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

اگر مسکن تهیه کرده تعلق نمیگیرد وبرعکس به هرحال باید همان 600 تومان را اجرا کنند وزوج باید اثبات کند مسکن تهیه کرده وبه عدد اعتراض کند