مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهد پیش فروشنده

باسلام اینجانب در خردادماه 96 یک واحد آپارتمان نیمه ساز پیش خرید کردم به متراژ 100متر و ثمن کل معامله مبلغ 160میلیون تومان بود و مبلغ 80 میلیون ان در زمان تنظیم قرارداد مبایعه نامه نقدا پرداخت شد و در قرارداد قید شد که مبلغ 38 میلیون هنگام تحویل ملک که زمان آن آبان 96 بود پرداخت شود و مبلغ 50 میلیون در زمان تنظیم سند در تاریخ اول آبان 97 پرداخت گردد.
با توجه به اینکه تاریخ تنظیم سند نزدیک میباشد ولی سازنده هنوز پروژه را به اتمام نرسانده و حتی قادر به تحویل آپارتمان نمیباشد بهترین اقدامی که من در این شرایط میتوانم انجام دهم چیست ؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام الزام به تحویل مبیع و خسارت تاخیر انجام تعهد

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

طرح دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت ناشی از عدم اجرای تعهدو بهتره با وکیل به دادگاه مراجعه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در روز مقرر شما در دفترخانه به همراه پول در حسابتان حاضر شوید و اگر فروشنده نیامد از دفترخانه گواهی عدم حضور اخذ نمائید.
سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات با احتساب کلیه خسارات دادرسی بدهید