مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

سلام تصادف کردم و من سرنشین ماشین بودم بعد مراحل و طول درمان نامه پزشک قانونی به دادگاه
ارش بند2 ب میزان10 درصد و ارش بند٤ به میزان 3دهم درصد دیه کامل و ارش بند5 به میزان 4درصد دیه کامل تعیین میگردد.
من7ماه پیش تصادف کردم و مراحل طول درمانمو گذروندم پزشک قانونی حکم دادش بردیم داداگاه دادگاه جوابی نداد باگذشت چندماه ایا دادگاه من ربطی به راننده داره اخه چندبار راننده رو دادگاه خواستن نرفتش
من سرنشین ماشین بودم و راننده ما مقصر بود
با راننده 3نفر تو ماشین بودیم که هر 3 مجروح شدیم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با این توضیحات به زودی رأی صادر خواهد شد.یاالله