مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

منزلی تازه خریدیم دو دانگ بنام من و 4 دانگ بنام همسرمه. همسرم کلید منزل برداشته و ده روز بمنزل پدری رفته و دو دانگ سند بنام من رو هم از کیفم برداشته. الان من ازش خواستم کلید و سند منزل بده ولی ایشون با اذن برادراش از اینکار ممانعت کردن. الان آیا من میتونم از ایشون بخاطر خیانت در امانت بابت برداشتن سند بنام من بدون اجازه شکایت کنم و همچنین قفل ساز ببرم قفل در منزل عوض کنم و داخل منزلم بشم. و یا راهکار دیگه ای که بذهنتون میرسه. با تشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تماس بگیرید.یاالله

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

خیانت درامانت باید شما به او سپرده باشین وایشان تصاحب کند ارکان جرم فراهم نیست بهتر است استرداد سند حقوقی مطرح کنید ورود به منزل مشاع مشکل ندارد مگر خلع ید مشاعی مطرح گردد