مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین و ابطال سند رسمی

سلام اینجانب در خرداد 97 یک باب منزل مسکونی از یک نفر خریدم و سند رسمی را بنامم زد (هیچ گونه نسبتی و هیچ آشنایی قبلی با فروشنده ندارم، بنگاه خونه رو برام پیدا کرد) و زمان تخلیه معلوم شد که فروشنده با خانمش اختلاف دارن و میخوان از هم جدا بشن، حالا خانمه رفته دادخواست ابطال سند و صوری بودن معامله رو داده.....
لازم به ذکر است که این خانم در تاریخ 16مرداد 97 دادخواست مهریه داده
و فروشنده تاریخ بهمن 96 دادخواست طلاق داده و همون موقعه هم خانمه رفته اداره ثبت درخواست مهریه داده و طبق استعلام ثبت چیزی بنام فروشنده نبوده
فروشنده به غیر از این خونه هیچی بنامش نیست ولی وضع مالیش خوبه
آیا معامله باطل میشه؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،منزل جزءمستثنیات دین است شمازودتراقدام نمایید