مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. بنده سال نود خودرو پراید به شخصی فروختم که دارای قسط بود که بنده قسط را به بنگاه پرداخت و رسیددارم ولی بنگاه پرداخت نکرده و متواری میباشد. و قسط پرداخت نشده. سال نود و پنج ایشان به بنده مراجعه کرده و درخواست واریز قسط ماشینش رو کرد ماهم قبول کردیم و مبلغ دوازده میلیون سفته به این آقا دادیم تا سه ماه آینده تا بنگاه دار پیدا کنیم چنانچه پیدا نشد تا اون تاریخ من باید قسط پرداخت میکردم و این توضیحات پشت سفته و در قرارداد نوشتیم که سفته ها به صورت ضمانت تا قسط تسویه شود. بعد از چندروز فهمیدیم طرف چندروز قبل شکایت بنده رو برای قسط کرده و من هم که دیدم شکایت کرده دیگه درتاریخ معین سفته قسط رو واریز نکردم. علاحال دوپرونده دریک شعبه رسیدگی شده بدون اینکه ابلاغیه به من داده بشه و رای ها غیابی بوده حتی یکی از رای ها که باید چهل روز مهلت واخواهی و تجدیدنظر داشته شورا در هجده روزه اجرائیه صادر و بنده رو محکوم کرد. و بعد از اون هم خوشان گفتن سند معرفی کن تا جلب نشوی تا مشکل حل شود و حال با گذشته چندماه که مزایده هم برگزار شده حال قاضی اجرای احکام میگوید هیچ راهی نیست رای برگردانده شود باید به هم قسط ماشین بدی هم پول سفته. تو رو خدا چکار کنم خدا رو خوش میاد به جای یک بدهی که بنده به شرکت سایپا بدهکارم شورا دوتا بدهی از من بگیره و به طرف

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگرامکانش هست وکلای عزیز دیگه زحمت بکشن راهنماییم کنن خیلی ریختم بهم بابت این شرینی کاری وپارتی بازی شورای حل اختلاف