مشاوره حقوقی رایگان - دریافت متن پیام سیم کارت

باسلام, بدلیل مفقودی سیم کارت اعتباری همراه اول بعد از مراجعه به دفاتر همراه اول سیم کارت مجدد دریافت کردم ولی متاسفانه به پیام های داخل سیم کارت دسترسی ندارم. طی تماس تلفنی با اپراتور سیم کارت بیان کردن که جهت دریافت متن پیام ها دستور قضایی لازم هست. از شما راهنمایی مراحل و مدارک مورد نیاز دار خواستار هستم.
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به شماحکم نمیدهند،بایدشکایتی باشدوازدادگاه برای استدلال درخواست دریافت پیامک راداشته باشید