مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در خرید مغازه

سلام سال قبل آبانماه به اصرار شوهرم یک مغازه که پشتش هم یک ساختمان مسکونی کلنگی و بالای مغازه هم یک ساختمان مسکونی بود (البته مستاجر داشت یعنی قابل سکونت بود) به صورت شراکتی خریدیم شوهرم با تخریب خانه ها شروع به ساخت کرد با هزینه خودش و یک مغازه بزرگ دو طبقه با کاشی کاری ساخت الان می خواهد بدون اجازه من مغازه را راه اندازی برای فروش برنج و..... نماید ولی من راضی نیستم می گوید تو خرج نکردی حقی نداری فقط نصف زمینش مال تو است لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حرف ایشان خلاف قانون است وشمامیتوانیدمحل کارش را دستورپلمپ بگیرید