مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام.من 3ساله ازدواج کردم . 2سال اول به دلیل ادامه تحصیل همسرم ایشون شغلی نداشتند. همچنین از سمت خانواده شان هیچ کمک مالی به ما نشد.
ما بعد دو سال با وام 120 تومنی (30 تومن بنده و30 تومن همسرم یکسال دربانک مسکن گذاشتیم که همان مبلغ 30 تومن همسرم روهم پدر بنده گذاشتن واسمون. بعد یکسال نفری 60تومن وام گرفتیم) یکسال پیش خانه ای خریدیم به مبلغ 330 تومان که با توجه به تورم الان نزدیک 2برابر ارزش پیدا کرده.
الان چون وام بانکی داشت سند 50/50 یعنی نصف خانه به نام هرکدام از ماست. و سند به مدت 10سال بدلیل قسط در رهن بانک میباشد.

باتوجه به اینکه همسر بنده هیچ پولی غیر از مبلغ 60 تومن وام برای خانه هزینه نکرده راهی داره که من کل خانه را بنام خودم بزنم.؟؟؟
یا میتوانم با درخواست مهریه کل خانه را بنام خودم بزنم؟

الان همسرم معلم است و ماهی یک میلیون و چهارصد تومان حقوق میگیرد.
درضمن نمیخوام اگه اتفاقی واسه همسرم افتاد مبلغی به خانواده ایشان برسد.
ممنون از شما.

پاسخ ها :

علي اشرف  داودي نيا

جناب آقای علي اشرف داودي نيا :

باسلام به دلیل اینکه سه دانگ ملک بنام همسرتان جز مستثنیات دین محسوب میشود قابل توقیف و مطالبه بجای مهریه نمی باشد

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام با توجه به داشتن حق شفعه شما میتونید از مجرای این حق مابقی ملک را مطالبه کنید البته با پرداخت حقوق طرف مقابل