مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از وكيل

با سلام من بخاطر پرونده ی ملكی وكيل گرفتم اما متاسفانه خيلی دير به دير تلفن جواب ميده مثلا الان ده روزه باهاش تماس ميگيرم جواب نميده حتی جواب پيامك رو هم نميده خيلی هم با تعلل كار رو انجام ميده موندم از دستش چكار كنم لطفا راهنمايی بفرماييد.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام دوست عزیز توجه داشته باشید عقد وکالت اجاره اشخاص نیست البته این نافی پاسخگویی همکار محترم نیست موضوع را با ایشان در کمال آرامش در میان بگذارید وایشان را ازدغدغه ذهنی خود آگاه کنید ضمن اینکه رسیدگی به بعضی موارد زمانبر است وشما نیز باید صبور باشید

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

کلیه دعاوی ازجمله دعاوی ملکی زمانبر است به دفتر ایشان حضورا مراجعه ومشکلتان را بگویید وکیل امین شماست عجولانه در فاز شکایت از وکیل نباشید