مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام. بنده یه ماشین با قولنامه از شخصی که به بنده بدهکار بود به جای طلبم برداشتم و کارت ماشین و بیمه نیز تحویل بنده شد. بعد از یک سال صاحب ماشین که سند بنامش بود با چند نفر به صورت خفت گیری ماشین رو از من گرفتن و از من در محل خودشون زیر دوربین امضا گرفتن که ماشینو خودم بهشون بردم دادم و زوری نبوده و بنده از ترسم که بلایی سرم نیارن امضا کردم و بعد از بیرون امدن از محل به 110 زنگ زدم امدن و صورتجلسه کردن. الان دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه دو نفرشون دادم که یکی صاحب ماشین و دومی که قولنامه به من داده ولی آیا دادگاه با توجه به اینکه ماشین الان دست بنده نیست و نوشته ای که از من گرفتن رای به نفع بنده بدهد تا حقم رو بگیرم یا نه؟ البته قبل از بردن ماشین بنده دادخواست حقوقی الزام رو داده بودم. ضمنا در دادگاه جنایی هم شکایت کردم متاسفانه چون نامبرده مامور بازنشسته آگاهی هست توانست با پارتی باز منع تعقیب از بازپرس بگیره و دستم به جایی نرسید خواهش میکنم سریع راه چاره به من نشون بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام/ اگر مبایعه نامه دارید بر اساس ان دادخواست تحویل یا تنظیم سند بدهید. مفاد تحقیقات پرونده کیفری موثر در دعوای حقوقی است. اگر از شما رسید خرید همان ماشین را گرفتن پس دیگر نمیتوانید ادعایی بکنید مگر مطالبه پول ماشین انهم به شرط انکه در رسید گرفته شده از شما عنوان نشده باشد که پول پرداخت گردیده/ باقری 09122440580