مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه

با سلام. 21 سال ازدواج کردم بدلیل شاغل بودنم همسرم از پرداختن نفقه بخودم خودداری کردی و در سه سال اخیر مشکلات زیادی برام بوجود امده سه دنگ‌خونه خریداری شدمو در قبال 400 متر زمین ارثی پدرش بنامش کردم ولی چون اون زمین سند نداشت بدون اجازه من اونو فروخت مدرکی ندارم با خونوادش این کارو کرد در هر دعوا درگیری با اعصابو روان من بازی میکنه و تحریکم میکنه هیچ غلطی نمیتونی بکنی برو چاقو بردار منو بزن چی شد دیدی جرات نداری به همین دلیل از خونه بیرونش کردم هرسری یکماه میره دوباره بر میگرده و هیچ خرجو مخارجی نمیده میخواستم بدونم بدون درخواست طلاق میتونم مهریه نفقمو اجرا بزارم میتونم ثابت کنم 21 سال کوچکترین خرجی برای بنده انجام نداده لطفا راهنماییم بفرمایین مچکرم

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام/ باید دادخواست مطالبه نفقه بدهید و تاریخ انرا دقیقا مشخص کنید از چه تاریخی..... و دلیل و مدرک ارایه نماید. یا شکایت کیفری ترک انفاق انجام بدهید بابت ترک زندگی مشترک اگر قادر به اثبات هستید از موارد طلاق است / 09122440580 باقری

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما می توانید بدون تقاضای طلاق مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید ولی اینکه 21سال رو بدون هیچ اعتراضی ناشی از عدم دریافت نفقه سپری کردید قرینه دریافت نفقه است مگر اینکه با ادله اثبات نماید