مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک شراکتی

با عرض سلام و ادب و احترام.
بنده منزلی دارم که به طور 3 دانگ 3 دانگ شریکی خریداری شده و 3 دانگی که متعلق به شریک اینجانب می باشد مالک آن که شریک بنده می باشد فوت شده و نزد ورثه می باشد. آیا من اجازه فروش 3 دانگ منزل را که به نام خودم هست را دارم و آیا از لحاظ قانونی باید اجازه از ورثه بگیرم و آیا در صورت فروش 3 دانگ خودم میتونند از من شکایت کنند؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

پيمان باقري

جناب آقای پيمان باقري:

سلام/ با دادن اظهارنامه به ورثه رسما اعلام کنید قصد خرید سهم انها را دارید و شما دارای حق تقدم هستید به نام حق شفعه/ 09122440580 باقری

ناصر  محمد اميني

جناب آقای ناصر محمد اميني :

با عرض سلام شما مجاز هستيد فقط سه دانگ خودتون رو بصورت مشاعي بفروشيد و نيازي به اجازه هيچ كسي نداريد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر سه دانگ شما مفروض باشد مشکلی نیست اما اگر مشاع باشد شما می توانید سهم خود را به هرکس خواستید بفروشید و با توجه به اینکه مالکین مشاعی بیش از دو نفر هستند وراث نمی توانند حق شفعه را اعمال کنند اما زمان تسلیم ملک باید تمام شرکا رضایت داشته باشند