مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام. من 19 سال پیش بخاطر ازدواج اجباری با پسری که دوستش داشتم از خانه رفتم بعد مرا یک روز به زندان انداختند اثر انگشت گرفتند بعد هم شلاق زدند تعدا شلاقها درست یادم نیست بعد الان بعد از 19 سال رفتم سوء پیشینه بگیرم جوابش اومده که با در دست داشتن مدارک شناسایی و همین نامه که اومده برم دادگاه انقلاب واسه گرفتن نامه سوء پیشینه. میخاستم ببینم این یعنی اونجا بهم نامه عدم سوء پیشینه میدن و آیا برم دیگه ممکنه سوء پیشینه برام پاک کنن یا حداقل بزنن تو گواهی که میگیرم عدم سوء پیشینه؟ یا هر بار خواستم کاری شروع کنم سوء پیشینه بخوام همین نامه که باید برم دادگاه انقلاب میاد و همین مراحل رو باید برم؟
با چند تا وکیل مشاوره گرفتم یکیشون میگفت که بری دادگاه انقلاب هم بهت عدم پیشینه موثر میدن هم پاک میشه منظور از پاک شدن یعنی که هر بار بخوام سوء پیشینه بگیرم دیگه نامه نمیاد که برو دادگاه انقلاب تو همون جواب اول میزنه (دارای سابقه کیفری موثر نیستی) ولی وکیل دیگه میگفت باید وکیل بگیری تا برات اونو پاک کنه چون شامل گذر زمان میشه حکمه و هر بار بری اگه وکیل نگیری تا پاکش کنه همین نامه اول که بری دادگاه انقلاب میاد و باید بری اونجا تا نامه عدم سوء پیشینه موثر بگیری. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم واسه پاک شدنش و اینکه هی دیگه نامه اول مبنی بر رفتن دادگاه انقلاب نیاد برام؟

پاسخ ها :

هاجر  بلند نظر

هاجر بلند نظر :

سلام شما به پلیس بعلاوه 10 مراجعه کنید جهت اخذ گواهی سوء پیشینه ،بعدا از طریق دادیاری ناظر زندان اقدام به پاک کردن سوابق برای همیشه نمایید...