مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال سند توسط فروشنده ی خودرو به خریدار

سلام. من برج دوازده سال95ماشین مدل نودوسه خریدم و پنج تومن نقد دادم و پنج تومن هم قسط دادم و قراربود ده تومن الباقی روهم یکسال پیش بدم که همان زمان قبل پرداخت و تسویه متوجه شدم ماشین قبل معامله حکم توقیفی بابت تخلف اخلاقی داشته. به فروشنده زنگ زدم گفت آشنا دارم حلش میکنم. شغل من رانندگیه و کارم باهمین ماشینه و مستاجرم،،الان زنگ زدم بیا سندبزن خودم پارکینگش روحل میکنم که طرف میگه چون آدرس جدیدت رو نداشتم قرادادرو فسخ کردم درصورتی که آدرس و تلفن پدرم که ضامن معامله بودن رو داشتن و باهاشون در تماس بودن. من چک کردم ازطریق آشنا و الان توقیفی فقط بابت همون تخلفه و توقیفی دیگه ای تا دوروز پیش نداشت.درضمن درقولنامه حق فسخ و جریمه ذکر نشده . درج شده خودرو تاپایان اقساط امانت و بعد پرداخت باید سند بخوره توسط فروشنده.
الان چندشبه از استرس خواب ندارم اگر ماشین رو طرف سند نزنه و از من بگیرن بدبختم. شغلم همینه و چهل سالمه. من ساکن مشهدم. الان بگین من پول رو آیا بریزم کامل به حسابش یا شکایت کنم و موضوع تخلف و توقیف قبل معامله رو ذکر کنم. اگر وکیل مناسب مشهد کسی هست هم شماره بده و دوستان لطف کنند بگن چیکار کنم که درحقم ظلم نشه و ماشین رو از دست ندم. درضمن فروشنده دست دوم هست و مدارک به نامش نیست و سند و کارت سبز و وکالتش روهم تو بنگاه نشون نداد. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما هیچ راه درستی را جهت معامله صحیح طی نکردید.وراههای مختلفی برای اقدامات قانونی دارید که پیشنهاد می کنم وکیل اختیار کنید.یاالله