مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی . سند ابتدا به ساکن

در سال 1336غ ن پدر بنده طبق قرعه کشی از سوی استانداری مشهد بزرگ یک قطعه زمین اوقافی گوهرشاد برنده میشود و هزینه اولیه اجاره بالغ بر 1000تومان را پرداخت و تا سال 1346 اقساط 50 تومانی انرا کامل پرداخت مینماید و پیش سند اجاره ای بنام ایشان صادر میگردد اما بعلت فوت ایشان در سال1347 موفق به ثبت سند نمیگردند برای همین ورثه که در شهرستان به سر میبرده اند در سال 1352تصمیم بر این گرفته به برادر خود آقای ر ن به شماره شناسنامه 22موالید و شماره ملی xxx وکالتنامه ای بلاعزل با تمامی اختیارات تام داده ولی برای ثبت سند اجاره و انتقاد ان به نفع تمامی ورثه ، متاسفانه وکیل (ر ن) با استفاده از مفاد تام الاختیار وکالتنامه اقدام به تنظیم سند بنام خود را مینماید و درخواستهای فراوانی هم به اداره اوقاف مشهد میدهد اما به دلایل نامعلوم در نیمه راه و بعد گذشت 6 سال موفق به تنظیم سند بنام خود با استفاده از وکالتنامه نمیشود برای همین در سال 1358با مراجعه به ثبت احوال و درخواست تعویض شناسنامه خود با عنوان اینکه شناسنامه متعلق به برادر فوت شده ام میباشد و اینجانب تا کنون از شناسنامه او استفاده مینموده ام معرفی نامه ای دریافت نموده و بعد از تنظیم شکایت نامه و بردن شاهد در دادگاه موفق به تعویض شناسنامه خود میشود با هویت جدید ر ن با (شماره شناسنامه.... و شماره ملی yyy) و دقیقا بعد 8روز با حضور در اداره اوقاف و ثبت درخواست تنظیم سند اجاره بصورت ابتدا به ساکن اقدام و در سال1359 موفق به دریافت اجاره نامه و در سال 95 سند ثبتی از اداره ثبت اسناد مشهد بنام ر ن با شماره شناسنامه .... و شماره ملی yyy میگردد.
اینجانب با مراجعه به اداره اوقاف و در خواست شرح انتقال سند به نام ایشان با پاسخ اداره مذکور مبنی بر اینکه برادر شما (موکل ورثه) در برخی اسناد با وکالتنامه پیش رفته ولی در پایان سند ابتدا به ساکن اخذ نموده است مواجه شدم
خواهشمندم با توجه به شرح وقایع جهت تسریع و بهبود در کیفیت شکایت اینجانب، راهنمایی لازم را فرمائید
با تشکر ع ن

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام وکیل باید در تمامی اقدامات مصلحت موکل یا موکلین را رعایت نماید و نسبت به موکلین وصف امین را دارد به نظر می رسد که وکیل شما در امانت خیانت کرده است موکلین می توانند شکایت خیانت در امانت را مطرح کنند