مشاوره حقوقی رایگان - حکم سرقت

با سلام خدمت شما ببخشید مزاحم شدم.. یه سوالی داشتم خدمتتون.
یکی از آشنایامون دزدی می کنه و دو نفر شکایت می کنن و پایپ ( برای کشیدن شیشه ) رو هم مأموران کلانتری میان خونش و میگیرن اما داخلش هیچ موادی نبوده پایپ خالی بوده.. در کل دادگاه سه سال براش حکم صادر می کنه...
من از دو نفر شاکی رضایت گرفتم به یکی 800000 تومن دادم و به یکی 100000 تومن.. این آشنامونم که دزدی کرده ماده 483 ( رضایت شاکی تخفیف مجازات ) رو هم نوشته و تحویل دادگاه داده... میخاستم بگم با این اوصاف یعنی گرفتن رضایت دو شاکی و ماده 483 ، دادگاه چقدر از این سه سالو کم می کنه؟ میخاستم نظرتون رو بدونم البته بر این واقفم که نظر قاضی متفاوته اما میخاستم حدودی بدونم..
فقط یه چیز دیگه این که در جریانم همراه با شگایت خصوصی حکم دولتی هم میزنن...
میخاستم ببینم چقدر از حکم این بدبخت کم میشه.. ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام باتوجه به رصایت شکات حکم 3 سال حبس می تواند تا یک چهارم تخفیف یابد

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بستگی به نظر قاضی دارد