مشاوره حقوقی رایگان - فرجام خواهی

با سلام.
از رای مربوط به اعسار از محکوم به میشه فرجام خواهی کرد؟

پاسخ ها :

فرجام خواهی

سوالات مرتبط

اعسار از پرداخت هزینه دادرسی فرجام خواهی
با سلام. وقتی قاضی دادگاه بدوی رأی اعسار از پرداخت هزینه دادرسی فرجام خواهی رو صادر میکنه باید آخر رأی بنویسد قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان یا دیوان عالی کشور است؟...
فرجام خواهی از پرونده اجرت المثل ایام تصرف
عرض ادب و احترام خدمت اساتید ارجمند متاسفانه دادگاه اولیه صورت گرفت و تو اوج ناباوری قاضی بدون در نظر گرفتن کلیه مدارک و صورتجلسه اظهارات و لایحه اعتراضی به کارشناس رای صادر کرد. من وقتی بعد از صدور ح...
فرجام خواهی
با عرض سلام خدمت کارشناسان محترم یکماه قبل از تاریخ طلاق زوجه مهریه و جهیزیه و نفقه و نحله اجرت المثل ایام زوجیت خود را از بنده دریافت داشته است و طلاق توافقی صورت گرفته و نوع ان خلع ذکر شده است با عن...
واخواهی و فرجام خواهی
سلام و خسته نباشید شخصی محکوم شده به پرداخت هفتاد میلیون تومان از بابت ضرر و زیان معامله ملکی. بعد اعتراض و.... حکم قطعی گرفتم و طرف هم اعسار داد روز دادگاه ایشون نیامد دادگاه و غیابی حکم صادر و رد ا...
فرجام خواهی
با سلام دادخواست خیانت در امانت از طریق برگشت زدن چک اینجانب بدلیل مرور زمان بیش از یک سال برای متهم قرار منع توقیفی صادر شد. با اعتراض به قرار با توجه به اینکه به استرداد لاشه چک محکوم شده و چک رو اس...