مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام، زوجه دو سال هست که خانه را ترک کرده و حاضر به برگشت نیست، و در منزل پدری در میانه سکونت دارد ولیکن محل زندگیمان در تهران است، تا بحال 3 بار درخواست عدم تمکین داده ام ولی هر سری بنا به اظهارات دروغ ایشان رد شده و قاضی نیز بدون وجود سندیت دادخواست مرا رد میکند!!! و من مانده ام که واقعا چه کنم.. نا گفته نماند خواهر ایشان در دادگستری همانجا مشغول بکار است

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمنزل شوهرسکونت کند مگراینکه عذرموجهی داشته باشد والا ازنفقه محروم میشود