مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی باز پس گیری درختی از یک منزل که به من هدیه داده شده است؟

باسلام
پدربزرگ بنده در زمان حیات درخت گردویی از باغچه منزل به عنوان هدیه تولد به من داد که فیلم و نوشته ان نیز موجود است الان 20 سال از ان زمان میگذرد و پدربزرگ بنده حدود 10سال است که فوت کرده و فرزندان او درخت گردو را به من نمی دهند چگونگی تصاحب ان و چگونگی فروش ان در صورتی که خونه 400متر میباشد اعلام کنید و ایا شکایت من به نتیجه ای میرسد باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

مرسی