مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان حبس محكومين مالى

با سلام
يكى از نزديكان اينجانب در پى اختلاف مالى با شريكشون در دادگاه تجديد نظر به پرداخت مبلغ قابل توجهى محكوم شدند، در حالى كه دادگاه اوليه به نفع ايشون راى داده بود.
متاسفانه به علت عدم توانايى در تامين وثيقه لازم روانه زندان شدند و الان بيش از دوسال هست كه آنجا به سر مى برند.
اين در حاليست كه پرونده ايشون براى بررسى مجدد به معاونت قضايى قوه قضائيه ارسال شده و همچنان بعد از گذشت بيش از دوسال در نوبت رسيدگى مى باشد.
سؤال من در خصوص حداكثر مدتى است كه محكومين مالى در حبس سپرى ميكنند
و اينكه مدت زمان رسيدگى پرونده در معاونت قضايى چقدر مى باشد؟
با تشكر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
ظاهرا اعاده دادرسی صورت گرفته و در این صورت تنها چنانچه محکوم له تامین لازم را سپرده باشد حکم اجرا میشود مضافا به آنکه محکوم علیه با تقدیم دادخواست اعسار از بازداشت خویش میتوانسته جلوگیری کند ولیکن چنانچه اتهام کیفری منتسب به ایشان باشد و اعاده دادرسی شده باشد باید تامین متناسب بسپرند که در غیر اینصورت حکم حبس اجرا میشود