مشاوره حقوقی رایگان - ارث خانه پدری

سلام سوال اولم- ما یک منزل داریم که این منزل یک مغازه دارد پدرم در هنگام حیات خود مغازه را به بنده داده و تمام خواهر ها و برادرها امضاء و اثر انگشت زده اند و منکر این نیستند که برای بنده است اما من برای اینکه بتوانم در این مغازه کار کنم برای گرفتن پروانه کسب اقدام کردم که در آن زمان من را به شهرداری فرستادن تا کارهای شهرداری را انجام بدهم و به اتحادیه ببرم آن زمان مبلغ 1500000 هزار تومان هزینه شهرداری شد چون که آمدن و منزل را متر کردن و گفتن اگر بخواهی پروانه بگیری همه را باید بدهی و من توانایی پرداخت نداشتم تا اینکه قانون نامه شهرداری برداشته شد و اتحادیه به بنده مجوز داد. حال بعد از گذشت چندین سال باز از شهرداری یک نامه آمده و آن مبلغ به 21000000 میلیون تومان افزایش پیدا کرده و حالا ما میخواهیم خانه پدریمان را بفروشیم و برادرهایم میگویند این مبلغ را تو باید پرداخت کنی. و فکر میکنم موضوع نامه شهرداری ماده 100 میباشد آیا قانونا این مبلغ به احده من است یا باید همه بدهند.
سوال دومم- دو دنگ از خانه پدری را پدرم در هنگام حیات خود به نام من زده و قرار شده بود تا زمانی که ماردم زنده است در آن بماند الان حدود یک سال است که ایشان فوت شده اند اما آنان میگویند یا مبلغ بالا را تو باید بدهی یا ما نمیخواهیم خانه پدریمان را بفروشیم آیا اگر من قسط فروش داشته باشم آنها میتوانند که پای معامله حاضر نشوند. ممنون میشوم اگر بنده را راهنمایی کنید. در مورد هر دوسوال

پاسخ ها :

ارث