مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ملک

با سلام
بنده در سال 93 اقدام به خرید یک قطعه زمین مسکونی از پسر داییم که بنگاه املاک داشت به مبلغ 50 میلیون کردم. متاسفانه از روی نداشتن تجربه و سادگی و اعتماد بی جایی که به ایشان داشتم از شهرداری استعلام نگرفتم. حالا بعد از 4 سال و پس از استعلام متوجه شدم که زمین مذکور و زمین های اطراف آن از ابتدا برای طرح ورزشی بوده نه مسکونی. از سال 94 پسر داییم شغلش رو عوض کرد و هر بار که من به ایشان پیشنهاد میدادم که زمینم را برایم بفروشد به بهانه ای من را منصرف میکردم. متاسفانه ایشان در قولنامه قید کرده اند که هر زمان مشخص شود زمین مذکور هرگونه مشکلی داشته باشد فروشنده فقط مبلغ قرارداد را پس بدهد.
برایم کاملا روشن شده است که ایشان از ابتدا با علم به اینکه زمین فوق طرح ورزشی است را به اسم مسکونی فروخته است. حالا چگونه میتونم حق و حقوق خود را و همچنین افت ارزش واقعی پولم را از ایشان پس بگیرم.
ضمنا کارمند هستم و مبلغ معامله را وام گرفتم که بابت آن تاکنون 85 میلیون به بانک پس داده ام.
لازم به ذکر است که از فروردین 97 که من موضوع را فهمیدم و به اطلاع ایشان رسانم ایشان از بنده مهلت خواستند که مشکل زمین ها را حل کنند. اما بعد از 6 ماه هیچ اقدامی نکرده اند و دوباره دارند وقت میخرند
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام اگر مانور متقلبانه را برای انجام معامله انجام داد باشند می توان با در دست داشتن دلایل از ایشان شکایت نمود

پرسشگر :

ایشان انواع روش های متقلبانه را به کار بردند و انواع دروغ ها و وعده و وعید را برای فروش به بنده دادند.
آیا باید شکایت کیفری باشد یا حقوقی؟

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما چون بین شما قرارداد وجود دارد و فروشنده نیز حاضر به فسخ و اعاده ثمن می باشد موضوع نمی تواند عنوان مجرمانه داشته باشد اگر زمین با وصف مسکونی فروخته شده و دلایلی برای اثبات آن دارید فقط می توانید معامله را فسخ و سپس مطالبه خسارت نمایید و غرامت مشمول این موضوع نمی شود