مشاوره حقوقی رایگان - دزدی از کارت عابربانک

سلام من در یه مجتمع بوتیک داشتم رفتم خرید فروشنده گفت که کارتم اون میزان وجه و نداره در صورتی که من یقین داشتم که در حسابم یک میلیون تومن موجوده ولی فروشنده موجودی گرفت و گفت که بیست و پنج هزارتومن بیشتر نداره بعد من رفتم بانک پرینت گرفتم دیدم بله حساب من توسط یک کارت خوان تخلیه شده بله توسط همکار که کنار دست من غرفه داشت اسم و شماره یایانه ایشون بود ظاهر من هر موقع که می رفتم بیرون کیفم و می گذاشتم اونجا و می رفتم بیرن از غرفه و ایشون هم سوء استفاده می کردند یک روز که کارت خوان من قطع بود رفتم از کارت خوان ایشون کارت شارژ گرفتم رمز منو متوجه شده و سوء استفاده کرده حالا من می تونم چکاری انجام بدم احتمالا فیلم دوربین ها هم پاک شده چون از یک ماه گذشته لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام غیر از استعلامات بانکی دلیل دیگری بر ادعای خود دارید؟