مشاوره حقوقی رایگان - اختلال شخصیت و طلاق

سلام خدا قوت من شیش ماه نامزد بودم و یکسالو نیمه عقد کردم شوهر من بسیار شکاکه و به همه بد بینه مدام منو چک میکنه و مدام تحقیرم میکنه توهین میکنه و تهدید میکنه اجازه ارتباط با دوستامو نمیده میگه مشکل دارن و تو رو از راه به در میکنن خلاصه به یه حدی که من احساس خفگی میکنم حاضر نیست طلاقم بده من مهریمو گذاشتم اجرا که بهش فشار بیارم میخوام بدونم چطوری میتونم اختلال شخصیت شوهرمو به دادگاه ثابت کنم چون اختلال شخصیت پارانوئید داره و بتونم از این طریق طلاق بگیرم مراحلشو میخواستم بدونم و یه سوال دیگه اینکه ایا بعد اثبات اختلال شخصیتش من همچنان میتونم مهریمو مطالبه کنم از ایشون خیلی ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

ایشان حتی اگر مجنون هم باشند مهریه شما قابل مطالبه است

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
مهریه شما در هر حال قابل مطالبه هست
اما برای طلاق می توانید به سو رفتار وی استناد کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید و از باب عسرو حرج اقدام نمایید