مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اقدام بانک

باسلام
کارمند یک نهاد عمومی غیردولتی به نام صندوق .... هستم. یکی از همکارانم به دلیل مراودات صندوق با بانکها و مبالغ میلیاردی که صندوق در بانکها برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان جهت اهرمی کردن قرار میداد فعالیت میکرد. بانکها به دلیل میزان پول آورده صندوق و تسریع در انعقاد قرارداد با صندوق به همکارم که مسئول این کار بود وام پرداخت کرده اند البته من ضامن همسر ایشان هستم و ضامن اول خود ایشان است. بنده فقط قرارداد مرابحه را امضا کرده ام و آنهم در محل صندوق و بدون مراجعه به بانک، بدون نامه کسر از حقوق و چون موضوع مربوط به دوسال پیش است زیاد بخاطر ندارم اما فکر کنم بدون امضا پشت چک وام گیرنده، در حال حاضر وام گیرنده در دسترس نیست همکارم نیز از صندوق رفته و نزدیک به یکسال است که اقساط عقب افتاده دارد. مسئول شعبه شخصا در محل کارم حاضر شده و تهدید به بستن حقوقم کرده است. لطفا راهنمایی کنید آیا بانک با این پرونده میتواند اقدام قضایی کند؟ و اینکه چه مدت زمان طول میکشد تا اقدام نماید و دوم اینکه برای انسداد حقوق چقدر این روند طول خواهد کشید. آیا کاری از دست بنده برمی آید. لازم به ذکر است بانک از آدرس منزل پدری ایشان در شهرستان مطلع است.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

متن شما دارای اغلاط املایی است به نحوی که منظور از آن افاده نمیشود