مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با سلام
برادرم و خانومشون حدود 9 ماه است ازدواج کردن... از قبل ازدواج متوجه ناسازگاری خانومشون شدیم ولی برادرم قبول نمیکرد..... برادرم مرداد امسال بیکار شدن و همون شب خانومشون از خونه بیرونشون کردن و قفل در رو عوض کردن و وسایلشون رو پس دادن... خاستیم اقدامی کنیم متوجه شدیم متاسفانه اجاره نامه خونه رو به اسم خانومش کرده بودن... بعدم ما خونه اجاره کردیم تا بیان و زندگی کنن ولی قبول نکردن... بعد گفتن طلاق توافقی میخان و نوبت اینترنتی طلاق زدن و جلسه اول 30 آبان شد ...الان دادگاه زنگ زده که خانومشون درخواست نفقه کردن. با توجه به اینکه خونه اجاره کردیم میتونیم درخواست عدم تمکین بدیم؟و برای چند ماه نفقه میتونن بگیرن؟از اول اجاره خونه رو به اسم پدرشون رده بودن و الان خونه ای هم گرفتن پس دادن و خانوم جهیزیه رو بردن خونه پدرشون

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام دادخواست متقابل الزام به تمکین بدهید و اگر دلایلی دارید که خونه و اثاث البیت تهیه کرده اید و ایشون به زندگی برنگشته ضمیمه کنید جهیزیه اگر متعلق به خودش بوده می توانسته ببره و نمی توانید اجبارش کنید که جهیزیه اش را برگردونه