مشاوره حقوقی رایگان - فرآیند پس از ثبت شکایت

آیا پس از ثبت شکایت در دادسرا از طریق ثنا به اطلاع شاکی و متشاکی خواهد رسید؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

پس از اخذ اظهارات شاکی اگر دلایلی بر اتهام وجود داشته باشد متشاکی احضار و تفهیم اتهام و قرار جلب به دادرسی و الا قرار منع تعقیب صادر می شود و قرار به شما ابلاغ می شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
پرونده دادسرا را باید روزانه به شعبه سربزنید که از اقدامات دادسرا مطلع شوید لکن اگراحضارتان کنند یا قرارنهایی صادرکنند ازطریق اس ام اس و ابلاغ اینترنتی درسایت ثنا اطلاع رسانی می کنند